Barion Pixel

Lakatos Zsanett

A kismamapercek mögött...

Lakatos Zsanett vagyok, pre-és postnatalis tréner, fitness edző és a Girl Power online fitnesz-és életmódváltó program és közösség alapítója.

Lakatos Zsanett

Az elmúlt években több tízezer nő vett részt az otthoni edzés kihívásaimon, és több százan tornáztak velem személyesen..

Az évek során számos kismamával találkoztam, és úgy döntöttem, hogy számukra is szeretnék szakszerű segítséget nyújtani ebben az áldott időszakban.

Elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, továbbá az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzéseit is.

Ezt követően rengeteg munkával, és sok szeretettel hoztam létre a kismama torna programjaimat, hogy az otthonod kényelméből, biztonságban tornázhass.

Lakatos Zsanett
Lakatos Zsanett2

Fiolózifám

Szeretnék segíteni az embereknek, különösen a nőknek, hogy jól érezzék magukat kívül-belül. Hiszem, hogy az önbizalmunk belülről fakad.

Azt akarom, hogy az emberek rájöjjenek, hogy nem kell egy bizonyos méretet, súlyt, alakot elérniük, ahhoz, hogy jól érezzék magukat a saját bőrükben.

Remélem, hogy inspirállak, motivállak, és arra ösztönözlek, hogy egészséges életet élj, nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is.

Úgy gondolom, hogy az egészség a test belsejében kezdődik, ami kihat a külsőre is.

Lakatos Zsanett2

Képesítéseim

Az elmúlt években és jelenleg is folyamatosan képzem magam, hogy a kiemelkedő támogatást nyújtsak.